نتایج تحقیقات یک پژوهش کوچک نشان میدهد زنانی که در رژیم غذایی خود از بادام زمینی استفاده میکنند در یک دورهی ۶ ماهه در حدود ۳ کیلوگرم وزن کم کردند، ایندرحالی است که گفته میشد خوردن بادام زمینی باعث تثبیت وزن اولیه میشود.
نتایج یک تحقیق دیگر نیز نشان داد افرادی که در یک بازهی ۸ هفتهای روزانه در حدود ۸۹ گرم بادام زمینی مصرف میکردند، برخلاف باور عمومی دچار هیچ اضافه وزنی نشدند.
بادام زمینی منبعی بسیار غنی از پروتئین است و حاوی ویتامینهای متنوع، موادمعدنی و ترکیبات گیاهی فراوان است. این ماده غذایی در کاهش خطر ابتلا به سنگ کیسه صفرا و بیماریهای قلبی مؤثر است. بادام زمینی چربی و کالری بسیاربالایی دارد و نباید در مصرف آن دچار افراط شد.