ویژگىهاى یک رژیم اصولى چیست؟
رژیم غذایى اصولى باید تحت نظر متخصص تغذیه گرفته شود.
این رژیم باید حاوى تمام گروههاى غذایى، حتى چربىها و کربوهیدراتها هم باشد تا سلامتى ما به خطر نیفتد.
در رژیمهاى اصولى، هیچ کدام از ٣ وعده اصلى و ٢ میان وعده غذایى حذف نمى شوند.
در رژیم غذایی یک فرد در طول ماه ١ کیلو تا حداکثر ٤ کیلو کاهش داشته باشد .
کنترل برنج و نان بسیار مهم برای تناسب و کاهش هست؛ ان را رعایت کنید .
اگر میخواهید ولع خوردنتان را در طول رژیم لاغرى کنترل کنید و سمت تنقلات چرب و شور نروید، صیفىهای کمکالرى مانند خیار، هویج و گوجهفرنگى که فیبر فراوانى دارند و حجم معده را پرمىکنند مصرف کنید. به این ترتیب، هم احساس سیرى مى کنید، هم کالرى مازاد به بدنتان نمىرسانید و هم ویتامینها و املاح فراوانى دریافت خواهید کرد