تغذیه ورزشی

پروتئین_بار_بادام_زمینی_و_ماچا
مواد مورد استفاده در این #پروتئین_بار_نخود
 نخود پخته: ۷۵۰ گرم (حدود دو و نیم پیمانه)
کره بادام زمینی طبیعی (بدون هیچ افزودنی): نصف پیمانه ، ۱۴۵ گرم
عسل : یک چهارم پیمانه، ۸۰ گرم
پودر پوست لیمو (برای طعم و بو ، اختیاری، میتونید وانیل بزنید) : یک قاشق غذا خوری
نمک  : یک چهارم قاشق چای خوری
پودر پروتئین وی : ۳ اسکوپ یا یک پیمانه
دوستان بدون پودر پروتئین هم میتونید درست کنید و از هر پودر پورتئینی هم میتونید استفاده کنید. فقط تست مزه و شل و سفت شدن مواد (برای شیرین بودن و خوشمزگی) با خودتونه.
 پودر چای ماچا : هشت بسته یک نفره
 #پروتئین_بار_ماچا_مهتاب
همه مواد را داخل غذا ساز ریخته و میکس کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد.
نکات: از مخلوط کن و چرخ گوشت و اسیاب هم میشه استفاده کرد.
اگه مواد زیاده، مرحله به مرحله هم میشه اینکار را کرد.
در طول کار مواد را هم بزنید تا کار راحت تر انجام بشه.
خمیر منسجم بشه. فیلمش هست داخل همین پست. اگه شل بود کمی پرک جو دوسر بزنید.
داخل ظرف مناسب کاغذ روغنی بزارید و خمیر را داخل آن بریزید و سطح خمیر را صاف و‌ مرتب کنید و روی کار هم کاغذ روغنی بزارید و حداقل ۶ ساعت داخل یخچال بزارید تا خمیر سفت بشه و فرم بگیره. اگه یک روز هم بمونه مشکلی نداره.
سپس ظرف را از یخچال خارج کنید و پروتئین بارتون را در سایز مورد نظرتون برش بدین. برای تزئین روی کار ۲۰ گرم شکلات تلخ ذوب کردم و روی کار ریختم که از نظر مزه هم خیلی برام جذابیت داره. دوباره یک ساعتی میزارمشون تو یخچال و بعد درشون میارم و بسته بندی (این مرحله پکجینگ خیلی مهمه) و داخل ظرف درب دار و فریز میزارم و روزانه از فریزر در میارم و مصرف میکنم. تا سه روز تو یخچال میمونه. اما تو فریزر و تو ظرف در دار محکم، چندییین ماه ماندگار هست. فقط هوا نخوره.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.